WORDTGETEKEND.NL

 

Boeken

Ook boeken hebben baat bij plaatjes. En niet alleen kinderboeken!

 

 

"De slechtste ondernemer ooit"

Het verhaal van Aqil Radjab. Ooit redelijk succesvol, maar toen zijn droom in duigen barstte en hij bijna alles kwijt was (behalve zijn gezin) bleef hij niet bij de pakken neerzitten maar begon overnieuw. Inmiddels is hij uitgegroeid tot een van de meest succesvolle ondernemers van Nederland, en wil anderen graag het geheim van zijn succes vertellen.

Hij heeft zijn levensverhaal in dit boek weergegeven, maar het is ook een handleiding om gelukkig te worden. Zijn motto: succes volgt geluk, en niet andersom! Hieronder staan wat illustraties uit het boek en de cursusmap van Yolo-vision.

De illustraties zijn gemaakt door... ach, dat had u al geraden.

ISBN: 978 90 820564 0 2

 

 

 

"Het Waait Wel Weer Over..."

 

Dit is het boekje wat door de KVMO is uitgebracht ter gelegenheid van het 125 jarig bestaan. Het bevat naast teksten van de toenmalige voorzitter, Peter van Maurik, de 25 leukste cartoons uit het Marineblad.

ISBN: 978 90 813622 1 4

"De meest inspirerende vrouw

In het maandblad van de Geestelijke Verzorging van de Koninklijke Marine stond ookaltijd een column van Anna Kool-Troost. Zij kon als geen ander een brug slaan tussen moderne gekte en traditionele waarden en normen. Bij haar columns mocht ik altijd een cartoontje tekenen. Bij haar afscheid is er een boekje uitgebracht met haar beste columns.

ISBN: 978 90 783650 1 3